fredag 12 augusti 2011

Köpa en beach cruiser cykel

Den som köper en ny beach cruiser cykel lär sig snabbt att priser och kvalitet varierar mycket. Låg kvalitet cyklar kan köpas på några större varuhus eller rabatt butik, men den låga räckvidd stranden cruiser cyklar kan ge en mindre rolig ridvana. Många kunder som har valt en låg slut beach cruiser cykel tycker att delar faller av lätt byta ut delar eller få tillbehör är mer utmanande, och resan är inte så smidig, vilket resulterar i värk och smärta.

Mellanregister beach cruiser cyklar ofta inte är mycket dyrare än en low-end cykel, men skillnaden i kvalitet kan bli enorma. En mellanregistret stranden kryssare tenderar att hålla linje, rider smidigt, och är skapad så att delar inte ramlar av lika lätt. Plus, med ett mellanintervall stranden cruiser cykel kan tillbehör och komponenter bytas ut eller läggas med lite bekostnad. Faktiskt gör ett mellanregister strand kryssare betydligt mer kostnadseffektivt, eftersom varje litet problem kan ersättas med en del, i stället för att placera cykeln.

Den högsta kvalitet beach cruiser cykel kan fortfarande spara pengar över en mountainbike eller andra dyra cyklar. Men hög kvalitet beach cruiser cykeln göra stor skillnad. De är mycket lättare att rida och orsaka betydligt färre värk och smärta än både low-end eller mellanregistret cruiser. I många fall är den bästa cyklarna omsorgsfullt göras så att cykeln komponenter kräver minimalt underhåll. Det betyder att du spenderar mindre pengar att reparera din cykel och försöker få det fasta vilket kan spara både tid och pengar. Billiga cyklar har en tendens att ha dåligt hjul och friktion i delar. Detta resulterar i problem med jämn fart och med trampa. Pedalerna rör sig inte så smidigt, och det finns ofta gnissel och stön när man försöker bryta. Detta helt enkelt inte sker med den högre cruisers kvalitet stranden. Högre kvalitet beach cruiser cykel kräver också väldigt lite ansträngning på pedalerna, vilket kan spara dina knän och lederna.

Det största problemet för många kunder är att de inte vet vad skillnaderna är mellan en låggradig beach cruiser cykel och en hög kvalitet cruiser. Den första ledtråden är där du köper din cykel. Lågprisbutiker och franchise rabatt tenderar att fylla på den billigaste cyklar, som är utformade främst för att se attraktiv. Om du vill köpa en hög kvalitets beach cruiser cykel som är lätt på dina leder och ger dig timmar av nöje åkattraktioner, du vill tala med någon som är expert på stranden cruiser cykel. Till exempel, den vänliga och kunniga personalen på Chubby One-Stop Cruiser Shop specialiserar sig enbart strand kryssare, och kan hjälpa dig välja från hundratals stilar som finns så att du väljer rätt beach curiser för dig.