måndag 15 augusti 2011

Cykla säkert på din Beach criuser cykel.

Om du har en beach cruiser cykel, du är lyckligt lottade då du har en av de mest bekväma cyklarna på marknaden. Bara för att din beach cruiser cykel är mycket bekväm, innebär detta inte att du kan strunta i säkerheten. Följ dessa tips för att hålla din beach cruiser cykel bekväm och säker för kommande år:

1) Förvara din beach cruiser cykel när den inte används. Se till att din beach cruiser lagras någonstans där fukt är inget problem. Vissa delar av beach cruisern - inklusive kedjor - kan rosta när den utsätts för fuktig luft under en längre tid. Medan beach cruiser är långt ifrån rost liggande, om du lagrar din cykel för en längre tid bör du förvara den på en torr plats. Rost på kedjorna kan göra din beach cruiser betydligt mindre bekväm.

2) Håll rent beach cruiser. Ta bort damm, smuts och sand från kedjor och kedjehjul redskap, som friktion från sand och smuts kan förhindra en mjuk gång. Alltid damma av din cykel och se till att den inte har fukt över hela sig efter tävling. Detta kommer att bidra till att din beach cruiser cykel varar under många, många år.

3) Alltid låsa upp din beach cruiser med en god kvalitet lås. Du kanske vill låsa upp din däck till ramen på din beach cruiser cykel, och du kanske vill säkra cykel ram cykel rack. Detta bidrar till att säkerställa att inga tjuvar bort den främre däcket från beach cruiser och komma undan med hela din cykel. Även med en ordentlig kvalitet lås, finns det ingen garanti för att din cykel inte blir stulen, men du kan i hög grad avskräcka tjuvar.

4) Följ trafikreglerna när man rider din beach cruiser. Beach cruisers, liksom alla cyklar, måste skötas på ett säkert sätt. Om du rider din cykel längs gångvägarna eller förpackade sand, vara särskilt försiktiga för fotgängare. Se till att du inte distraheras när på din cykel, så att du kan reagera på rätt sätt om en farlig situation skulle uppstå.

5) Bibehåll din cykel beach cruiser med korrekt smörja din kugghjul, kedjor och fjädrar sits. Smörj dessa delar kommer att bidra till en mjuk gång och ser till att din cykel varar så länge som möjligt.