fredag 9 mars 2012

Kan en beach cruiser hjälpa mot medelålderskris?

Det skrivs och pratas mycket om medelålderskriser hit och dit och visst blir ett och annat skämt draget när man ser en gubbe i läderbyxor körandes en sportbil. Många lösningar har föreslagits inklusive terapi men egentligen tror jag att en beach cruiser cykel är ett perfekt alternativ. 

Tänk dig bara. En Beach cruiser återför lite kul i livet. De flesta av oss har bara en massa måsten efter en viss födelsedag. Visst borde man därför ta vara på tiden mellan arbete och måsten? Man borde unna sig själv en liten paus och göra något som får en att känna sig levande. Du behöver inte ge dig ut i bergen med din cruiser utan bara glida runt lite på stan. Dessutom gör träningen att du mår bättre och blir av med massor av den där uppbyggda stressen som du säkert lever med inombords. Om du är riktigt vågad kan du designa din cykel precis så som du önskar.


Vidare låter en Beach cuiser att lägga till lite Kalifornien i ditt liv. Då kan designa din cruiser som de fetaste i L.A. oavsett vart du bor. Du kan skapa en cykel som får dig att känna som om det var sommar året runt.


Sedan behöver du inte ändra ditt liv särskilt mycket. Lägg ut 4-6 tusen kronor och cykeln är köpt. Resten handlar bara om att ta lite tid för dig själv. Så våga ta det där första steget och jag lovar att du kommer känna dig yngre på nolltid.